• Булевар патријарха Павла 26а, 21107 Нови Сад
  •  194
  •   00-24
194

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

– Сајт Завода за хитну медицинску помоћ Нови Сад (www.hitnapomocns.rs) садржи материјале, укључујући текст, фотографије, графичке елементе и звуке који су заштићени као ауторска и/или интелектуална дела. Сва ауторска и друга интелектуална права на представљене материјале су у власништву Завода за хитну медицинску помоћ Нови Сад или су лиценцирана од стране власника оригиналних права да материјал може бити коришћен на овом сајту.

Дозвољено је:

– Слободно приступати било ком делу овог сајта.
– Одштампати копију било које или свих страница за личну употребу.

Није дозвољено:

– Копирање (укључујући штампу и складиштење на компјутерским медијима), дистрибуција (укључујући дистрибуцију копија), емитовање, промена или измена у сваком смислу и на било који начин информација садржаних на овом сајту осим под условима описаним у секцији „Дозвољено је“.
– У случају копирања или штампања копије за личну употребу, уклањање било каквих напомена о ауторским правима, робних марки или друге интелектуалне својине садржане у оригиналном материјалу.
– Објављивање, слање и размена садржаја који крше постојеће законе, садржаја који је увредљив, вулгаран, претећи, расистички или шовинистички, као и садржаја који је штетан на било који други начин.
– Објављивање, слање и размена информација за које посетилац зна или претпоставља да су лажне, а чије би коришћење могло да нанесе штету другим корисницима.
– Лажно представљање, односно представљање у име другог правног или физичког лица.

Уколико желите да креирате хипер-везу ка нашем сајту молимо да нам доставите:

– УРЛ адресу стране на којој желите да поставите хипер-везу ка нашем сајту.
– УРЛ адресу стране на нашем сајту на коју желите да се повежете.

Измене услова коришћења:

– Задржавамо право да услове коришћења садржаја сајта и одредбе правне заштите изменимо када и уколико је то потребно. Уколико крстарите сајтом, подразумева се да сте сагласни са тренутно важећим условима коришћења. Због тога је потребно да их прочитате сваки пут када приступате сајту.

Оперативност /измене садржаја:

– Задржавамо право да у било ком тренутку и без претходне најаве променимо форму и/или садржај било ког дела или сајта у целини.
– Не гарантујемо да ће сајт бити доступан у сваком тренутку. Сајт можемо учинити привремено недоступним када је то потребно због подршке, одржавања или измене садржаја сајта.
– Задржавамо право да спречимо приступ овом сајту у било ком тренутку и без обавештења.

Заштита података:

– Лични подаци које нам прослеђујете преко формулара на овом сајту биће коришћени у складу са нашом политиком заштите и приватности података.